Tarieven en vergoeding

Behandeling Prijs
Intake € 66
Behandeling manuele therapie € 56
Toeslag aan huis (in overleg) € 20
Medische rapportage (obv uurtarief) € 120
Eenmalig consult op verwijzing € 76
Niet nagekomen afspraak € 40

Fysioflex heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je na de afspraak meteen pint door middel van de QR- code te scannen met je telefoon. De factuur ontvang je in de mail. Vervolgens kan je zelf de kosten van de behandeling bij je verzekeraar declareren. Je krijgt dan afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering (een deel van) de kosten vergoed. Als je een restitutiepolis hebt, ben je vrij om een behandelaar te kiezen die je wenst, meestal krijg je dan het grootste deel (soms zelfs 100%) van de kosten vergoed. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de betaling en declaratie. Als er sprake is van een ongeluk buiten jou schuld, dan worden de kosten vaak vergoed vanuit de letselschade verzekering. Informeer bij deze instantie naar de procedure en voorwaarden.

Waarom contractvrije zorg?

Het is een bewuste keuze om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Hierdoor heb ik meer vrijheid en werkplezier omdat ik niet aan allemaal onnodige eisen hoef te voldoen. Daardoor kan ik de kwaliteit leveren die hoort bij een gespecialiseerde manueeltherapeut. Dit heeft ook voordelen voor jou als client. Dit heeft als voordeel voor jou dat er een hoge kwaliteit van kennis en kunde moet en kan zijn. Tijdens de behandeling gaat er geen onnodige tijd verloren aan administratieve verplichtingen. De administratie die ik doe is bij wet vastgelegd en direct een meerwaarde voor jou behandeling. Hierdoor is er meer tijd en persoonlijke aandacht voor jou. We werken naar een duurzame behandeling. Hierin hoeven we geen rekening te houden met behandelgemiddeldes die worden opgelegd vanuit de zorgverzekeraars. Door een gerichte behandeling van hoge kwaliteit hebben we ook geen onnodige lange trajecten.

Afspraak wijzigen

De afspraak kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos verplaatsen of annuleren. Dit kan per mail (info@fysioflexgroningen.nl), telefonisch of Whatsapp (0645358344). Niet nagekomen afspraken zullen in rekening worden gebracht en kan je niet declareren bij de zorgverzekeraar.