Reviews

Altijd correct, luistert goed, pakt direct de problemen aan. Daarnaast reageert ze snel en kun je vlot bij haar terecht.
Het allerbelangrijkst Manon helpt mij er na 2 á 3 behandelingen vaak weer boven op zowel bij mijn heup als schouder blessure.

Wanda

Ze was de eerste fysio die mij daadwerkelijk van mijn problemen afhielp in plaats van elke 2 weken weer terug te moeten komen. Ik kom nu nog af en toe voor mijn checkup en dan mobiliseert ze alles weer even! Ik rij nu 45 min om bij Manon terecht te kunnen, dat zeg genoeg!

Arjan

Manon is plezierig in omgang, professioneel, en bijzonder kundig. Mijn rugklachten zijn vaak snel verholpen door de juiste manuele behandeling in combinatie met goed uit te voeren ‘huiswerk’

Monique

Ik had schouder- en rugproblemen en ben daarvoor behandeld bij Fysioflex door Manon Huiskes. Na een paar behandelingen was ik van al mijn klachten af. Ik zou iedereen aanraden om hier naartoe te gaan.

Freek

Doordat ik veel sport en dus veel van mijn lichaam vraag, ben ik, wanneer dit nodig is, te vinden in de praktijk waar Manon Huiskes werkzaam is. Keer op keer ben ik zeer onder de indruk van de zorg en deskundigheid die Manon biedt.

Ik ben zelf door de positieve verhalen van anderen bij Manon in de praktijk terechtgekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, op mijn gemak en begrepen, wat voor mij erg belangrijke punten zijn voor een eerste indruk van een fysio.

Waar ik erg over te spreken ben, is de kennis die Manon heeft over de klachten waarmee ik in de praktijk kom. Ze weet haar deskundigheid over te brengen op het verhelpen van mijn klachten of een stapje in de goede richting zetten van herstel. Hierbij betrekt ze ook mijn mening en neemt ze mij mee in haar denkwijze om de juiste oplossing te vinden. Deze transparante manier van communiceren stel ik erg op prijs.

Kortom, Manon levert niet alleen hoogwaardige zorg, maar doet dat ook met een vriendelijke en zorgzame benadering. Ik zou iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke zorg een afspraak bij Manon aanraden!

Bente

Zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen. Er wordt gekeken naar wat je allemaal nog wel kan in plaats van rust geadviseerd. Hierdoor wordt je direct gemotiveerd om te revalideren. De basis is een gezond en zo spoedig mogelijk herstel naar je oude prestaties.

Arjan

Na jaren met schouderklachten te hebben gesport en verschillende behandelingen te ondergaan zonder diagnose, wist Manon direct de oorzaak te vinden bij mijn eerste bezoek. Door verder te kijken en de gehele keten van rug, nek en schouders te behandelen kan ik pijnvrij bewegen.

Thiska